C. Jussà, 9
43720 L'ARBOÇ
Tel.: 677 270 283

dilluns, 2 de gener del 2012

Escola de Dansa Estudi, 2011-12

L'Escola de Dansa Estudi ofereix diferentes disciplines des de l'any 1989. És una escola de tracte familiar, que procura cuidar i escoltar les necessitats de cadascun i de forma personalitzada. Les disciplines que impartim van dirigides a un públic, que es pot iniciar amb dansa infantil a partir dels 4 anys, uns coneixements de dansa que s'aniran ampliant al llarg dels anys des de una base de dansa clàssica, passant per jazz, contemporània i improvització.
Per als infants menors de 4 anys oferim una nova classe de psicomotricitat tots els divendres a la tarda, que mitjançant jocs amb diferents materials de la classe i moviments gimnàstics l'infant pot desenvolupar el seu aparell motriu i expressar allò que vol, molt important per la seva formació personal.
Per a les persones més grans i amb ganes de fer coses, oferim classes de gimnàstica de manteniment, també combinades amb ioga per millorar el seu benestar personal i qualitat de vida.

Tenim en projecte començar pel proper mes de març, una nova classe de dansa contemporània i de improvització, tots els divendres a partir de les 18.30 h., per a tothom que li agradi ballar.

Ens podeu trobar a:
 c/ Jussà núm. 9 - 43720 L'Arboç
Tel. 977 67 07 23

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada